Festfrisyrer

När du kommer för en festkamning kan det vara bra att se ut några inspirationsbilder före, men inget måste ifall att du inte alls har några specifika önskemål om frisyren.

Om du har inspirationsbilder är det kanske mest avgörande ifall frisyren går att genomföra är hårets längd och tjocklek, men oftast går det att göra en liknande stil med samma känsla.

 

Vissa frisyrer kan behöva extra fyllning eller löshår för att komma till sin rätt, om du har redan hemma går det bra att ta med och jag kan använda mig av det. I dags läget har jag ännu inte löshår till uthyrning vid salongen, men extra fyllningar finns, som jag tar lite extra betalt för, och sedan får du behålla den för eventuella framtida behov.

 

Det lilla extra till frisyren ger ju alltid nån extra dekoration, och det är helt efter kundens tycke och smak ifall det blir använt. Man kan ta med egen ifall man har nån man vill att jag ska använda. Jag har också ett utbud i salongen, ifall man kommer på att man vill ha något och inte har egen.

 

Den bästa grunden för en festfrisyr är ifall håret inte är alldeles nytvättat, jag brukar rekommendera att man tvättar håret dagen före, det gör håret både mera lätthanterat och ger bättre hållbarhet. Sätt gärna mindre balsam än normalt, endast i topparna och bara såpass så att du frår det utrett. Kolla gärna med din frisör om hon vill att du sätter i nån stylingprodukt. Det kanske viktigaste är att du inte går och sova med vått hår, utan fönar det torrt, eller låter det självtorka innan.

 

Om du har frågor står jag gärna till tjänst!

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close