Om oss

Välkomna till Wilhelminas Wedding, som består av samarbetet mellan Annika Dahlvik, frisör, och Anna Wikström, estenom.

dsc_1805

Vår vision är att underlätta för brudparet och skapa en stressfri bröllopsdag för er, genom att slå ihop två viktiga delar på bröllopsdagen, nämligen hår och smink. Vi brinner för det vi gör, och gör det bra tillsammans, var och en med snart 20 års erfarenhet inom våra yrken. Vårt mångåriga samarbete med stor förståelse för varandras jobb ger er en smidighet som är svår att hitta någon annanstans.

Genom att kontakta oss på Wilhelminas Wedding når ni oss båda behändigt på samma gång. Vi jobbar flexibelt tillsammans och är även mobila ifall ni önskar att vi kommer hem till er. Begär gärna en offert för en helhet med kilometerersättning ifall detta är något för er.

wilhelminas.wedding.18.8 (31)

Vid Annikas salong finns gott om utrymme, vilket gör det möjligt att komma flera tillsammans, t.ex. tärnor eller väninnor, för att få hår och smink fixat på den stora dagen. Vi anpassar tiderna enligt era behov och hittar ett tidsschema som passar just er. Behöver ni rum för att byta om finns det också att tillgå. Som brudfölje eller som brudpar kan ni mot en liten avgift reservera salongen så länge ni behöver så att inga andra bokningar tas emot under den tiden. Då har ni vår fulla uppmärksamhet under den tiden och vi är tillgängliga att hjälpa till vid ombyte och påklädning så att minsta lilla detalj sitter rätt när ni stiger ut genom dörren.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close