Provningstillfällen

Provkamning och provsminkning innebär att vi planerar och testar frisyr och sminkning utgående från brudens önskemål, vanligen sker detta under veckan innan bröllopet. För provtillfället reserveras ca 2,5-3 timmar, så att vi i lugn och ro hinner planera och testa frisyr och smink. Vi försöker alltid reservera tid för provning av hår och smink i samband med varandra för att du som brud ska få se frisyr och smink vid samma tillfälle, eftersom dessa två element tillsammans utgör en stor del av helheten.

Bra att tänka på till provtillfället är att ta med eventuella dekorationer du vill ha i håret, och ta gärna med en bild på klänningen så att vi kan beakta stilen på den i planeringen också. Foton eller inspirationsbilder på blommor till brudbuketten är också bra att ta med, med tanke på färgvalet i sminkplaneringen.

Vid provsminkningen kontrollerar Anna även ifall brynen behöver formas eller snyggas till, det ingår i priset. Vill man däremot ha hjälp med att sätta lite färg på ögonbrynen och/eller -fransarna utöver sminket kan det bokas en skilld tid för det.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close